dcsimg

Colorized

Слика од Археи

Опис:

Sulfolobus. Image provided by Mark Young and Sue Brumfield, Montana State University. Thin sections photographed using an electron microscope and subsequently been colourised.

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-nc
автор
David J Patterson
добавувач
micro*scope
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
micro*scope
ID
27474363