dcsimg

Слика од Sulfolobus acidocaldarius

Слика од <i>Sulfolobus acidocaldarius</i>

Опис:

Sign about it living in hot spring at this site

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-nc-4.0
авторски права
Kent McFarland
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
iNaturalist
ID
https://www.inaturalist.org/photos/216934