dcsimg

Methanococcus maripaludis

Слика од <i>Methanococcus maripaludis</i>

Опис:

Picture courtesy of S.I. Aizawa and Kaoru Uchida

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-nc-sa
авторски права
Katz Lab
фотограф
Katz Lab
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
Flickr Group
ID
9257299518