dcsimg

Methanospirillum hungatei

Слика од <i>Methanospirillum hungatei</i>

Опис:

1. Methanospirillum hungatei JF-1. Acridine orange stained cells viewed with a fluorescence microscope (Yu R Q, unpublished).

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by
авторски права
Katz Lab
фотограф
Katz Lab
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
Flickr Group
ID
14778762471