dcsimg

MW001-good 022-new

Слика од Sulfolobus

Опис:

Summary[edit] DescriptionAPI English: Cell surface structures of Sulfolobus acidocaldarius Date 6 July 2012 Source Own work Author Ag.archaea

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-3.0
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
Wikimedia Commons
ID
20156552