dcsimg

Thermococcus gammatolerans

Слика од Thermococcus

Опис:

Summary[edit] DescriptionAPI English: Microphotograph of the Archea Thermococcus Gammatolerans Español: Microfotografía de la Archea Thermococcus Gammatolerans Date 23 December 2005 Source Archivo Angels Tapias y Fabrice Confalonieri Author Angels Tapias

Најдобра слика за страницата

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-3.0
авторски права
Angels Tapias
создавач
Angels Tapias
извор
Archivo Angels Tapias y Fabrice Confalonieri
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
Wikimedia Commons
ID
7381702