dcsimg

Слика од Athyrium filix-femina var. cyclosorum Rupr.

Слика од <i>Athyrium filix-femina</i> var. <i>cyclosorum</i> Rupr.

Опис:

Нема зададено опис на предметот.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-nc-sa-3.0
авторски права
2009 Keir Morse
фотограф
Keir Morse
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
CalPhotos
ID
CalPhotos:0000 0000 0309 0398