dcsimg
Life » » Археи »

Nanoarchaeota

Nanoarchaeota is a group of Archaeans. There are 3 species of Nanoarchaeota, in 3 genera and 2 families.

EOL има податоци за 2 атрибути.

Живеалишта на Nanoarchaeota

Средините во кои живеат многу видови на Nanoarchaeota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Nanoarchaeota.

Живеалишта на Nanoarchaeotum

Средините во кои живеат многу видови на Nanoarchaeota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Nanoarchaeota.