dcsimg
Слика од Korarchaeota
Life » » Археи

Korarchaeota

  cc-by-3.0

Korarchaeota is a group of Archaeans. There are 0 species of Korarchaeota, in 1 genus and 0 families.

Живеалишта на Korarchaeota

Средините во кои живеат многу видови на Korarchaeota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Korarchaeota.

  cc-by-3.0

Живеалишта на Korarchaeotum

Средините во кои живеат многу видови на Korarchaeota. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Korarchaeota.