dcsimg
Life » » Археи » » Thaumarchaeota »

Nitrosopumilaceae

Nitrosopumilaceae is a family of Archaeans.

EOL има податоци за 0 атрибути.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Nitrosopumilaceae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Nitrosopumilaceae

Средините во кои живеат многу видови на Nitrosopumilaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Nitrosopumilaceae.

Живеалишта на Nitrosopumilaceae

Средините во кои живеат многу видови на Nitrosopumilaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Nitrosopumilaceae.