dcsimg
Слика од Synergistetes
Life » » Bacteria

Synergistetes

Bilak   cc-by-sa-3.0

Synergistetes is a group of Bacteria. There are 30 species of Synergistetes, in 18 genera and 1 family.

EOL има податоци за еден атрибут.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Synergistetes. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Synergistetes

Средините во кои живеат многу видови на Synergistetes. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Synergistetes.

Bilak   cc-by-sa-3.0

Живеалишта на Synergistete

Средините во кои живеат многу видови на Synergistetes. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Synergistetes.

Synergistetes има 1 потставка: