dcsimg
Alex Popovkin, Bahia, Brazil   cc-by-nc-sa

Vanilla pompona is a species of орхидеи in the family орхидеи.

EOL има податоци за 17 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Vanilla pompona Schiede. Погледајте го овој вид на GBIF