dcsimg
Life » » Bacteria

Caldiserica

Caldiserica is a group of Bacteria. There is 1 species of Caldiserica, in 1 genus and 1 family.

EOL има податоци за еден атрибут.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Caldiserica. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Caldiserica

Средините во кои живеат многу видови на Caldiserica. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Caldiserica.

Живеалишта на Caldiserica

Средините во кои живеат многу видови на Caldiserica. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Caldiserica.