dcsimg
Life » » Bacteria

Elusimicrobia

Elusimicrobia is a group of Bacteria. There are 4 species of Elusimicrobia, in 2 genera and 2 family.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Elusimicrobia. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Elusimicrobia

Средините во кои живеат многу видови на Elusimicrobia. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Elusimicrobia.

Живеалишта на Elusimicrobium

Средините во кои живеат многу видови на Elusimicrobia. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Elusimicrobia.