dcsimg
cwwood   cc-by-sa-4.0

Micrathena gracilis is a species of Araneidae in the family Araneidae.

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Micrathena gracilis (Walckenaer 1805). Погледајте го овој вид на GBIF