dcsimg
N Sloth   cc-by-nc

Aelurillus v-insignitus е вид на пајаци во семејството пајаци-скокачи.

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aelurillus v-insignitus (Clerck 1757). Погледајте го овој вид на GBIF