dcsimg
  cc-by-nc-sa-3.0

Asphodelaceae (Asphodel Family) is a family of plants. They are photoautotrophs.

сите записи

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Asphodelaceae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Asphodelaceae

Средините во кои живеат многу видови на Asphodelaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Asphodelaceae.

  cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Asphodelaceae

Средините во кои живеат многу видови на Asphodelaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Asphodelaceae.