dcsimg
Centre for Biodiversity Genomics. CBG Photography Group. Year: 2010.   cc-by-nc-sa-3.0

Eurytoma is a genus of Hymenoptera in the family seed chalcids.

EOL има податоци за 15 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Eurytoma. Погледајте го овој вид на GBIF