dcsimg
N Sloth   cc-by-nc

Salticidae (пајаци скокачи) е семејство на пајаци.

EOL има податоци за 23 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на пајаци-скокачи. Погледајте го овој вид на GBIF
N Sloth   cc-by-nc

Живеалишта на пајаци скокачи

Средините во кои живеат многу видови на пајаци-скокачи. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови пајаци-скокачи.

Живеалишта на пајаци-скокачи

Средините во кои живеат многу видови на пајаци-скокачи. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови пајаци-скокачи.