dcsimg
Royal Ontario Museum. Mycology Division, Royal Ontario Museum. Year: 2010.   cc-by-nc-sa-3.0

Phallus hadriani is a species of Fungi in the family Phallaceae.

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Phallus hadriani Vent. 1798. Погледајте го овој вид на GBIF