dcsimg

Nitrososphaeraceae is a family of Archaeans.

EOL има податоци за 0 атрибути.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Nitrososphaeraceae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Nitrososphaeraceae

Средините во кои живеат многу видови на Nitrososphaeraceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Nitrososphaeraceae.

Живеалишта на Nitrososphaeraceae

Средините во кои живеат многу видови на Nitrososphaeraceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Nitrososphaeraceae.