dcsimg
Ria Tan   cc-by-nc-sa

Derris (Derris) is a genus of plants in the family Fabaceae. They fix nitrogen.

сите записи

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Derris. Погледајте го овој вид на GBIF