dcsimg
Sarah Gregg   cc-by-nc-sa

Xiphydriidae (Xiphydriid Wood Wasps) is a family of Hymenoptera.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Xiphydriidae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Xiphydriidae

Средините во кои живеат многу видови на Xiphydriidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Xiphydriidae.

Sarah Gregg   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Xiphydriidae

Средините во кои живеат многу видови на Xiphydriidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Xiphydriidae.

Xiphydriidae има 1 потставка: