dcsimg
David Illig   cc-by-nc-sa

Aculeata includes groups like Bees & Apoid Wasps.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aculeata. Погледајте го овој вид на GBIF