dcsimg

Apis andreniformis is a species of bees & apoid Wasps in the family bees.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Apis andreniformis Smith 1858. Погледајте го овој вид на GBIF