dcsimg
"USDA NRCS Pacific Basin Area. United States, Guam, Ipan Talofofo. June 29, 2002."   cc-by-nc-sa-3.0

Schleinitzia (Strand Tangantangan) is a genus of plants in the family Fabaceae.

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Schleinitzia. Погледајте го овој вид на GBIF
"USDA NRCS Pacific Basin Area. United States, Guam, Ipan Talofofo. June 29, 2002."   cc-by-nc-sa-3.0