dcsimg
Ahmad Fuad Morad   cc-by-nc-sa

Archidendron is a genus of plants in the family Fabaceae. They fix nitrogen.

сите записи

EOL има податоци за 6 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Archidendron. Погледајте го овој вид на GBIF