dcsimg
University of Johannesburg. Olivier Maurin. Year: 2011.   cc-by-nc-sa-3.0

Hypocalyptus is a genus of plants in the family Fabaceae. They fix nitrogen.

сите записи

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Hypocalyptus. Погледајте го овој вид на GBIF