dcsimg
Слика од <i>Amoeba proteus</i>
Life »

Amoebozoa

Proyecto Agua   cc-by-nc-sa

Amoebas is a group of living things. There are 1904 species of amoebas, in 275 genera and 32 families. Amoebozoa (amoebas) includes groups like Discosea and Tubulinea.

EOL има податоци за 6 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Amoebozoa