dcsimg
2013 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Pterotracheoidea е натсемејство на Полжави.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pterotracheoidea Rafinesque 1814. Погледајте го овој вид на GBIF