dcsimg
Слика од Abdopus abaculus (Norman & Sweeney 1997)
Life » » Metazoa » » Мекотели » главонози »

Octopodiformes Berthold & Engeser 1987

2007 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Octopodiformes е надред на главонози.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Octopodiformes Berthold & Engeser 1987. Погледајте го овој вид на GBIF