dcsimg
Life » » Bacteria

Thermodesulfobacteria

Thermodesulfobacteria is a group of Bacteria. There are 13 species of Thermodesulfobacteria, in 6 genera and 1 family.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Thermodesulfobacteria. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Thermodesulfobacteria

Средините во кои живеат многу видови на Thermodesulfobacteria. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Thermodesulfobacteria.

Живеалишта на Thermodesulfobacterium

Средините во кои живеат многу видови на Thermodesulfobacteria. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Thermodesulfobacteria.

Thermodesulfobacteria има 1 потставка: