dcsimg
Слика од Spirochaetales
Life » » Bacteria

Spirochaetes

  cc-publicdomain

Spirochaetes is a group of Bacteria. There are 171 species of Spirochaetes, in 19 genera and 5 family.

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Spirochaetes. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Spirochaetes

Средините во кои живеат многу видови на Spirochaetes. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Spirochaetes.

  cc-publicdomain

Живеалишта на Spirochaete

Средините во кои живеат многу видови на Spirochaetes. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Spirochaetes.