dcsimg
  cc-publicdomain

Tardigrada (долгоживци) is a phylum of животно.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

  cc-publicdomain

Живеалишта на долгоживци

Средините во кои живеат многу видови на долгоживци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови долгоживци.

Живеалишта на долгоживци

Средините во кои живеат многу видови на долгоживци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови долгоживци.