dcsimg
Слика од Gloeotrichia echinulata
Life » » Bacteria

Цијанобактерии

Cyanobacteria

  cc-by-nc-sa-3.0

Cyanobacteria (Цијанобактерии) is a phylum of Bacteria.

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

  cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Цијанобактерии

Средините во кои живеат многу видови на Цијанобактерии. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Цијанобактерии.

Живеалишта на Цијанобактерии

Средините во кои живеат многу видови на Цијанобактерии. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Цијанобактерии.