dcsimg
Kyle Smith   cc-by-nc-4.0

Redunca fulvorufula is a species of цицачи in the family шуплороги.

EOL има податоци за 62 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Redunca fulvorufula (Afzelius 1815). Погледајте го овој вид на GBIF