dcsimg

Anisocampium is a genus of plants in the family Athyriaceae. They are photoautotrophs.

сите записи

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Anisocampium. Погледајте го овој вид на GBIF