dcsimg
Слика од Chlorophyta
Life » » Archaeplastida »

Chlorophyta

  cc-by-nc-sa-3.0

Chlorophyta is a phylum of Archaeplastida.

EOL има податоци за 19 атрибути, и тоа:

  cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Chlorophytum

Средините во кои живеат многу видови на Chlorophyta. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Chlorophyta.

Живеалишта на Chlorophyta

Средините во кои живеат многу видови на Chlorophyta. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Chlorophyta.