dcsimg
Слика од васкуларна фабрика
Life » » Archaeplastida »

васкуларна фабрика

Tracheophyta

2008 Keir Morse   cc-by-nc-sa-3.0

Flowers are visited by Yellowjacket.

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на васкуларна фабрика. Погледајте го овој вид на GBIF