Andreas Kay   cc-by-nc-sa

Orthopterida is a superorder of Insecta.

EOL има податоци за 10 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Orthopterida. Погледајте го овој вид на GBIF