dcsimg
Слика од васкуларна фабрика
Life » » Archaeplastida »

вистински папрати

Polypodiopsida

2008 Keir Morse   cc-by-nc-sa-3.0

Polypodiopsida (Leptosporangiate Fern) are photoautotrophs.

сите записи

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на вистински папрати. Погледајте го овој вид на GBIF