dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Aspleniaceae is a family of Archaeplastida.

EOL има податоци за 22 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aspleniaceae. Погледајте го овој вид на GBIF
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Aspleniaceae

Средините во кои живеат многу видови на Aspleniaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aspleniaceae.

Живеалишта на Aspleniaceae

Средините во кои живеат многу видови на Aspleniaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aspleniaceae.