dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Cyatheaceae is a family of Archaeplastida.

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cyatheaceae. Погледајте го овој вид на GBIF
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Cyatheaceae

Средините во кои живеат многу видови на Cyatheaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cyatheaceae.

Живеалишта на Cyatheaceae

Средините во кои живеат многу видови на Cyatheaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cyatheaceae.