dcsimg
2006 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Dryopteridaceae is a family of Archaeplastida.

EOL има податоци за 20 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Dryopteridaceae. Погледајте го овој вид на GBIF
2006 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Dryopteridaceae

Средините во кои живеат многу видови на Dryopteridaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Dryopteridaceae.

Живеалишта на Dryopteridaceae

Средините во кои живеат многу видови на Dryopteridaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Dryopteridaceae.