dcsimg
2006 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Gleicheniaceae is a family of Archaeplastida.

EOL има податоци за 19 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Gleicheniaceae. Погледајте го овој вид на GBIF
2006 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Gleicheniaceae

Средините во кои живеат многу видови на Gleicheniaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Gleicheniaceae.

Живеалишта на Gleicheniaceae

Средините во кои живеат многу видови на Gleicheniaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Gleicheniaceae.