dcsimg
Patrick Randall   cc-by-nc-sa

Multicrustacea (Typical Crustaceans) is a group of arthropods. There are 54712 species of typical crustaceans, in 8979 genera and 969 families. Typical Crustaceans includes groups like Malacostracans.

EOL има податоци за 2 атрибути.

Живеалишта на Multicrustacea

Средините во кои живеат многу видови на Multicrustacea. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Multicrustacea.

Patrick Randall   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Multicrustacea

Средините во кои живеат многу видови на Multicrustacea. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Multicrustacea.