dcsimg
  cc-by-nc-sa-3.0

Meconema is a genus of Orthoptera in the family katydids.

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Meconema. Погледајте го овој вид на GBIF