dcsimg
Göteborg Natural History Museum. Göteborg Natural History Museum. Year: 2014.   cc-by-nc-sa-3.0

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pectinida