dcsimg
2012 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Goneplacoidea is a superfamily of Decapoda.

EOL има податоци за 17 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Goneplacoidea MacLeay 1838. Погледајте го овој вид на GBIF