dcsimg
  cc-0-1.0

Labidocera е род на Copepoda во семејството Pontellidae.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Labidocera Lubbock 1853. Погледајте го овој вид на GBIF